Етър се дотъркаля до точка с ЦСКА

Начало » Етър се дотъркаля до точка с ЦСКА


Отборът на ЦСКА изпусна важни точки като гост на Етър, стигайки само до 2:2, въпреки огромната разлика в класите между двата отбора.

На практика мачът свърши на почивката, когато Етър се оттегли с два гола аванс. Милчо Ангелов вкара от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Матей още в началото, а последните секунди на първата част лошо позициониране и слаба намеса на Бусато позволи на Ферейра да удвои.

Втората част беше всичко друго, но не и футболен мач. Играчите на Етър я прекараха основно на тревата със схванати крака, в бавене на играта и правене на всичко, за да няма нормални футболни действия на терена.

В 62-ата минута Тиаго Родригес намали на 2:1, а ЦСКА продължаваше да натиска, но по-скоро стихийно в редките моменти, в които играта не беше спирана. В добавеното време Пехливанов беше изгонен, но остана поне три минути на терена. Веднага след нарушението ЦСКА изравни от съмнителна ситуация за засада.

До края Анатоли Господинов направи страхотно спасяване, а съдията не отсъди дузпа в полза на „червените“, които си тръгват само с точка от „Ивайло“.