Етър стяга селекция, гони А група

2010-11-05 15:15:00

Ще търсим качеството, не количеството, категорични са край Царевец

 

Спортно-техническият щаб на Етър възнамерява да подсили тима с поне 3-4 силни попълнения, които да вдигнат качеството в отбора през пролетния полусезон в Западната Б група, информира sport-vt.com

"Набелязали сме ги и работим по въпроса, но за имена пред медиите още е рано. Трябва да подсилим някои постове", призна старши треньорът Велин Кефалов.

Той отказа да уточни конкретните постове, но даде да се разбере, че са и в трите линии – защита, халфова линия и нападение. Със сигурност новите попълнения няма да са чужденци, признаха от ръководството. Освен новопривлечените, в първия състав ще бъде взет и един играч от дублиращия тим, който е "хванал окото" на специалиста.

"Няма да взимаме играчи на всяка цена. Каквото и име да е, всеки от тях първо трябва да дойде и да се докаже именно в Етър. Те трябва да допринесат за конкуренцията по постове, като станат детайли от машината, която представлява нашият отбор", категорични са от ръководството.

Силна зимна подготовка със задължителен лагер ще направи великотърновският тим през паузата. В момента се проучват офертите за лагери у нас и в чужбина. Вариант за локация е Турция и средиземноморското й крайбрежие.

Вашият коментар