"Железничарите" съживили полумъртъв отбор

2011-03-06 22:20:00

Сами се бихме, Левски нямаха положения, ядосва се президентът на Локото Николай Гигов

"Липсваха ни Дарко Савич и Писаров, освен това направихме прекалено много грешки, заради които загубихме", коментира след края на мача с Левски треньорът на Локомотив София Диян Петков.

Диди Пелето беше изгонен на полувремето заради разправия с главния съдия.

"Не мога да се срамувам от днешната ни игра. Дано в следващите мачове да имаме повече късмет. Днес го нямахме", добави специалистът.

"Бих казал, че на моменти превъзхождахме Левски във владеенето на топката и в инициативата. Те имаха два удара и вкара два гола. Загубата си е загуба", коментира помощникът на Петков Явор Вълчинов.

"Съживихме един отбор, който преди този мач беше полумъртъв. Сами си вкарахме два гола. Първото им създадено положение беше в самия край", каза изпълнителният директор на "железничарите" Иво Тонев.

"Единственият тежък момент в мача бе студеното време. Не мисля, че Левски ни надигра. Направихме две грешки и Левски вкара два гола. Две детински грешки, които са недопустими за отбор от А група", смята Румен Горанов.

"Не Левски без никакви положения ни вкара два гола. Това е абсурд. Нашият отбор игра по-добре, но днес ние сами се бихме с нашите глупости", бе коментарът на президента на тима Николай Гигов.

Вашият коментар