Жената на бивш играч на Лудогорец: Марш в Разград!

Начало » Жената на бивш играч на Лудогорец: Марш в Разград!

Фабио ЕшпиньоПозабравеният вече бивш футболист на Лудогорец Фабио Ешпиньо „се завърна“ с гръм и трясък в родния футбол с интервю, което даде за издание в родната си Португалия. В него родни медии успяха да „намерят скандал“ в лийда на материала, от който не става ясно за какво точно иде реч.

Изданието „Трибуна Експресо“ е пуснало част от интервюто, като цялото се чете срещу заплащане, като не се знае колко от родните медии са платили. За нещастие на любителите на скандалите, въпросната тема, в която се намесват думи като „тест“, „урина“ и „вода“, е забулена в тайна за широката публика. По-важното от казаното обаче не остава скрито за опитното око. А то е, че игралият стабилно, но не и изключително Ешпиньо е бил натирен от жена си в Разград, където изобщо не е искал да ходи.

Ето какво разказва португалецът, който след Лудогорец игра в Малага, Морейренсе, Боавища и Фейренсе.

„В първия момент отказах на офертата на Лудогорец. Предложиха ми заплата, а аз им казах, че за тези пари няма да отида в България. Желанието ми не беше да отида там, исках да остана в Португалия. Ето защо поисках заплата, която бях сигурен, че няма да ми дадат. Но те се обадиха да ми кажат, че ми дават това, което искам. Попаднах в ситуация, при която трябваше да отида. Прекарах седмица, в която дори не исках да ям, защото ставаше нещо против волята ми. Наистина нямах никакво желание да отида. Страхувах, че няма да се адаптирам. Отговорих, че няма да отида“, разказва португалецът.

„Бяха объркани, защото предложиха това, което поисках. Мислеха, че им се подигравам. Все пак те оставиха отворено предложението. Заминах на ваканция в Алгарве и съпругата ми каза: „Ти си глупак да не приемеш офертата от България. Още повече, че имаме малко момиченце. Ще станеш на 28 години, трябва да мислиш и за финансовата страна.“ Това ме стресна. Бях отказал преди две или три седмици, но се обадих по телефона. Казах, че съжалявам и попитах дали има възможност все пак да отида в България. За щастие, нещата се наредиха добре и отидох. Заминахме тримата, Каролина (б. а. – дъщеря му) беше само на три месеца“, добави халфът.

„Имам ясен спомен как кацам със самолета в София. Погледнах през прозореца и видях София. Бях сам, отивах да подпиша. София е хубав град, но когато отидеш и видиш старите сгради в очукан вид е шокиращо. Помислих си, че трябва да остана поне две години. Когато отидох в хотела, се качих на последния етаж и имах панорамна гледка. Прекарах 20 минути, гледайки навън. Мислех, плаках, страх ме беше, но в същото време исках този договор. Беше буря от емоции“, признава португалецът.

В същото от Лудогорец реагираха светкавично на спекулациите и излязоха с изявление в клубния сайт, в което обявиха, че са готови на крайни мерки. „А иначе рато редовен участник в евротурнирите Лудогорец е под постоянен мониторинг от УЕФА и стриктен контрол за вземане на забранени вещества“, завършва съобщението.