Жерар Улие: Стилиян да играе всеки мач? Няма шанс!

2011-02-22 00:55:00

Българинът има още какво да даде на Вила, но вече не е твърд титуляр, заяви мениджърът

 

Стилиян Петров все още влиза в плановете на мениджъра на Астън Вила Жерар Улие. Това призна самият специалист, но добави, че титулярното място на българина вече далеч не е сигурно. 

 

Капитанът на българския национален отбор бе сред любимците на предишния наставник на Вила Мартин О’Нийл. През зимата обаче на "Вила Парк" бяха привлечени Жан Макун и Майкъл Брадли, а така Улие вече разполага с достатъчно опции за поста на Петров. 

 

Френският наставник извади Стилиян за първи път от групата без да е контузен за мача срещу Блекпул. Въпреки това Улие заяви, че Петров продължава да попада в плановете му. Договорът на българина с Вила е до лятото на 2013 година. 

 

"Петров е част от моите планове. Но ако каже: "Искам да играя във всеки мач", аз ще му кажа: "Не", коментира Улие пред Birmingham Mail.

 

"Той е капитан на отбора и трябва да дава пример. Много съм доволен от отношението, което показва към отбора. Той ми повлия много, за да променя философията, която се изповядва в отбора", каза още мениджърът на Вила.

 

"Стилиян все още има какво да даде на отбора", завърши бившият треньор на Ливърпул.

Вашият коментар