Жоро Вратаря обиден: Вече няма все да ви е виновен Петков

2011-01-11 15:58:00

Съдбата може да ни събере със Станимир Стоилов, заяви стражът на въпрос дали ще иде в Анортозис

 

"Събра се едно мнение, че едва ли не, за всеки гол е виновен Петков. Сега вече ме няма, няма да съм аз виновен." Това заяви обиденият Георги Петков, след като си взе багажа от "Герена".

 

Вчера Георги Иванов обяви, че Левски ще се раздели с вратаря заради слабата му форма.

 

"Ще ви кажа за моята форма. Някои от медиите писаха постоянно, че съм в слаба форма. Това беше продиктувано от различни хора, да се твърди постоянно, че Петков не е във форма. Върнете всички мачове от началото, аз си знам грешките. Със Спортинг някои от головете и първия гол с Гент. Вижте всички други мачове, къде съм сгрешил. И с ЦСКА, с Локомотив София, Калмар и Дъндолк, да не ги изреждам всичките. Държах много високо ниво 4-5 години и хората не са свикнали, да се допускат вратарски грешки. Говоря за феновете и ръководството на клуба. В чужбина всеки мач вратарите грешат, но проблемът е, че сме в България", заяви още дългогодишният страж и капитан на Левски.

 

Запитан дали е възможно да премине в новия клуб на Станимир Стоилов Анортозис, Петков отвърна: "Нищо не се знае, съдбата може да ни събере със Станимир Стоилов."

 

"Беше ми трудно сега, като се разделях със съотборниците. Всяка стъпка, която правех към съблекалнята ми беше тежка. Нормално е, прекарах 10 години тук", каза още натъженият от раздялата с Левски Георги Петков.

Вашият коментар