Жоро Вратаря през сълзи: Батков реди състава на Левски

2011-01-24 18:20:00

Ако не бият ЦСКА, още след първия кръг ще има сътресения и промени, предупреди Георги Петков

 

Дългогодишният вратар и капитан на Левски Георги Петков изригна срещу Тодор Батков и през сълзи призна, че адвокатът определя кой да играе и кой не.

 

"Обиден съм само на един човек в Левски", заяви стражът. Помолен да конкретизира дали говори за собственика или спортния директор, той направи и признанието.

 

"Не е нормално в голям отбор като Левски положението да е такова. Тодор Батков реди състава, а треньорите няма какво да кажат", каза Жоро Вратаря пред "Ринг". Според него често се е случвало босът да реди, а щабът да мълчи.

 

Петков предрече големи сътресения в "Левски" и дори кадрови промени още след първия пролетен кръг, ако на 26 февруари не се спечели вечното дерби с ЦСКА.

 

Вратарят обяви, че е бил най-удобната изкупителна жертва в "Левски" при какъвто и да било неуспех. През лятото се молил на шефовете на "Герена" да го пуснат в клуб от Израел срещу 150 000 евро, но те отказали.

 

"Случилото се е неприятно. Не съм и предполагал, че след 10 години вярна служба, в които съм си оставил сърцето на "Герена", ще дойде момент, в който да се окажа ненужен", не скри обидата си Петков.

Вашият коментар