Жо: Утре играя последния си мач за Левски

2010-12-15 18:45:00

Искам да се представям все по-силно на Герена, каза бразилецът

 

"Мачът със Спортинг ще е последният ми за Левски, но…за тази година", заяви на пресконференция днес крилото на Левски Жоазиньо.

"Имам още две години контракт с клуба и се надявам, че ще си го изпълня и ще ме видите през пролетта отново в отбора. Към този момента не мисля за оферти, а мисля само как да се представя с фланелката на Левски. Нито спортният директор, нито президентът на Левски са се свързали с мен за някакъв интерес от други отбори", каза още Жо.

"Настроението в отбора преди мача със Спортинг е добро и съм сигурен, че няма да се повтори нито резултата, нито начина на игра на Левски от първия мач в Португалия. Надявам се Левски да победи", заяви Жоазиньо.

"Познавам се индиректно с Лиедсон от Спортинг и се видяхме в Лисабон. Но по-добре се познавам с неговия мениджър. За мен е важно да се представям добре във всеки мач. Доволен съм от представянето си до момента но за това има заслуга и треньора, който ми гласува доверие във всеки мач. Надявам се след зимната подготовка да се представя още по-силно", каза още бразилецът.

Вашият коментар