Загадъчен левскар: 3 години ме тормозеше нещо. Ще го кажа, като му дойде времето

2010-12-02 01:38:00

Вратарят Божидар Митрев обяви, че е бил измъчван, но душманинът му вече го няма

 

Вратарят на "Левски" Божидар Митрев хвърли загадъчна мистерия след снежната вихрушка, отвяла Левски от Лига ЕВропа. Приключвайки с изказването си за мача, Божката изстреля ни в клин, ни в ръкав: "Има нещо в Левски, което ме тормозеше цели 3 години, но вече го няма. Какво ме измъчваше? Ще го кажа, когато му дойде времето."

 

Тази година бе съпътствана с доста вратарски драми на "Герена". Първо "пострада" Георги Петков, който е замразен, а през зимния трансферен прозорец ще си ходи без пари. После се издъни и Митрев. Той също загуби титулярното си място. Превърналият се в номер 1 Кирил Акалски обаче се разболя преди мачовете с Монтана (3:0) и Гент (0:1). Така Митрев отново застана в рамката на вратата. Дълги години той бе смятан за един от най-големите таланти, излезли от "синята" школа. Залагаше се, че ще е поредният голям вратар в тима след Боби Михайлов, Димитър Иванков и доскорошния капитан Петков. През 2010 г. обаче любимецът на сектор "Б" тръгна надолу… Явно причината се крие три години назад…

 

Конкретно за поражението от Гент Митрев заяви: "Не заслужавахме да загубим. До последно се борихме за точката, която щеше да ни остави в играта, но това е футболът. Тежко беше, те са силови играчи, на всеки от нас ни беше тежко, но опитахме с общи усилия да се противопоставим."

 

Той похвали и тези близо 500 фенове, подкрепящи Левски в кучешкия студ в Белгия. "Фантастична публика, само едно голямо благодаря. Излизаме срещу Берое да продължим за купата на България. А срещу Спортинг в последния ни мач от Лига Европа ще играем също за победа", завърши вратарят, пазил добре на снежния терен в Гент.

Вашият коментар