„Златните случки“ в най-новата история на родния футбол: Феноменът Вили Вуцов

Начало » „Златните случки“ в най-новата история на родния футбол: Феноменът Вили Вуцов

Велислав Вуцовotzasada.com
Българският футбол е феномен, в който властват особени закони и правила, непознати на останалата част от света. Затова нерядко сме ставали свидетели на не любопитни, ами направо изумителни събития, които завинаги ще останат част от родния футболен фолклор.

Ако се разровим в миналото, безспорно ще открием феноменални случки, които няма да бъдат забравени. Днес обаче ще обхванем доста скромен период – последните 20 години. Какви уникални истории може да предложи родната А група, Първа лига или както се е наричала през годините за някакви си 20 години ли? Отговорът е от златни, по-златни…

Ето поредната селектирана от сайта otzasada.com:

Феноменът Вили Вуцов
През годините често се е случвало треньор на този или онзи клуб да има претенции към съдиите, но никой не се горещи пред камерите така, както този човек.

Вили Вуцов, който в кариерата си е имал възможността да води куп елитни отбори, сред които Славия, Черно море, Левски и Марек, е истински любимец на медиите с непрестанните си тиради по адрес на арбитрите, които „ограбиха труда на момчетата“.

Кой ли не е попадал под мерника на Вили? По негови думи бившият президент на Нефтохимик Христо Порточанов е „полу-човек, полу-маймуна“, а членът на дисциплинарната комисия към БФС Георги Камишев е чисто и просто „цървул“.ю

Нищо обаче не може да се равнява на интервюто, което бесният Вуцов дава, след като ЦСКА е изравнил на неговия Марек след неотсъдена игра с ръка на Стойко Сакалиев. Двубоят през 2004г. завършва при резултат 2:2, а думите, които изрича наставникът са повече от непристойни.

Bgfootball.com: В момента Велислав Вуцов рестартира кариерата си като треньор на Крумовград.

„Златните случки“ в най-новата история на родния футбол: Екипите на Рома

„Златните случки“ в най-новата история на родния футбол: Казанската афера

„Златните случки“ в най-новата история на родния футбол: Изваждането на Литекс

One Comment to “„Златните случки“ в най-новата история на родния футбол: Феноменът Вили Вуцов”

Comments are closed.