Зума: Доставиха ни Карвальо с две цигански баници

2011-01-18 18:19:00

Левски действа несериозно и неколегиално, обяви Христо Бонев

 

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев потвърди, че Базил де Карвальо вече е в лагера на "смърфовете" в Сандански, но връщането му от Левски е станало по изключително несериозен начин.

 

"От администрацията на хотела ни се обадиха, че администраторът на Левски е оставил Карвальо на рецепцията, което говори за несериозност. Това е обида и неколегиалност, най-вече към момчето. Добре, че поне са го оставили на рецепцията с две филийки олио и червен пипер, за да изкара до вечеря", заяви за "Гонг" Зума с типичното си чувство за хумор и ирония, намесвайки и цигански баници в тази история, която вероятно му прилича на циганска.

 

"Коко Динев е в Гърция и каза аз да взема отношение по този въпрос. Искаме до събота Дембеле да се върне Локомотив и той ще спаси парите за Карвальо", добави легендата на "черно-белите".

 

"Ако не беше г-н Динев, в Левски, нито Батков, нито Гонзо, нито европейските турнири щяха да бъдат действителност. Всички знаят, че Карвальо изигра 17 мача в Локомотив, само два мача отсъства, тъй като получи червен картон. Това говори за несериозност, която не искам да коментирам", каза още Зума.

Вашият коментар