Зума президент, заместникът му – чужденец

2010-09-28 12:52:00

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, който до момента бе старши треньор на клуба, вече ще бъде президент на "смърфовете". Той ще отговаря за представителния тим и за всички отбори от детско-юношеската школа. "Това беше решение на нашия собственик господин Динев и аз няма как да го отхвърля", обяви самият Бонев. Зума запозна футболистите с промените в клуба преди днешната сутрешна тренировка.

 

Новият треньор на "черно-белите" ще е чужденец. Името му ще бъде обявено утре. Собственикът на клуба Константин Динев ще избира между две кандидатури.

 

"Днес господин Динев ще проведе последни разговори, след което ще вземе решение. Аз вече съм си казал мнението по въпроса", заяви Христо Бонев.

  

Вчера той бе на преглед при проф. Рашко Рашев заради сериозние проблеми в колената. Лекарят предписа специална инжекция "Дуролан", която бе поставена веднага се бие веднъж на 6 месеца.

  

"Забраниха ми по всякакъв начин да натоварвам краката и затова няма как да водя тренировките. След 6 месеца ще ми поставят още една такава инжекция и ако няма подобрение, ще се наложи операция. Тя всъщност ще представлява присаждане на стволови клетки и по всяка вероятност ще е в Италия", разкри бившият национален селекционер. 

Вашият коментар