Зума се закани да гони симулантите от Локомотив

2010-08-20 19:00:00

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев изрази сериозни съмнения, че французинът Жерами Родригес симулира контузия и се закани да спре с твърди мерки подобна практика в бъдеще.

„Жереми казва, че е контузен и затова не е тренирал 4 дни. Направихме му ехограф, който обаче показва, че всичко е наред. Явно Джерами има друго виждане за нещата", обяви легендата на черно-белите по време на традиционната си пресконференция на Лаута.

"Обръщам се към всички мои футболисти – Локомотив не е екскурзионно летуване и всеки, който не мисли така, ще си хваща такси до аерогарата в София за собствена сметка и ще пътува за там, откъдето е дошъл", закани се Христо Бонев.

Специалистът бе категоричен, че Локомотив ще се поздрави с победа над Литекс в неделното дерби на Лаута. "Бъдете сигурни, че нито подценявам футболистите на Литекс, нито надценявам своите. Познавам качествата им отлично и съм сигурен, че в неделя ще ги покажат в най-добрата си светлина и 100 процента ще се поздравим с успех", допълни Зума.

Вашият коментар