Ивайло: Момчетата не ме предадоха

2010-11-15 10:53:00

Голмайсторът на Лудогорец направил дебюта си в професионалния футбол при победата над лидера Черноморец

 

"Благодаря на момчетата за проявения дух и характер, защото те до края търсеха трите точки. Когато се раздаваш до край, щастието ще те споходи, както стана с нас четири минути преди края, заяви старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

В събота новаците в Източната Б група спечелиха с 1:0 срещу Черноморец (Поморие) и се утвърдиха в средата на класирането.

"Освен това искам да благодаря на публиката, която не спря да ни подкрепя по невероятен начин и има своята роля за победата. Радвам се, че нашите играчи показаха качества срещу може би най-добрият отбор в нашата Б група, допълни треньорът на разградските "вълци".

След мача срещу поморийци Жеко Йорданов има контузия в коляното, а сложността на травмата ще стане ясна в понеделник, когато ще премине ядрено-магнитен резонанс. Централният защитник Ангел Гинев има сериозно натъртване в ребрата и ще почива известно време.

Петев похвали и авторът на победното попадение – младокът Диян Димитров, който направи своя дебют в професионалния футбол.

"Той е младо момче и има качества. Но пътят е ясен – ако иска да върви напред във футбола, трябва да се труди и да бъде професионалист в мисленето", допълни Ивайло Петев.

Той каза още, че вече има яснота за зимната селекция. Лудогорец определено се нуждае от класа и това означава, че ще бъдат привлечени поне 4-5 опитни играчи и 1-2 младоци с качества.

Вашият коментар