Ивелин Попов остави отворена вратата за националния

wpseo_breadcrumb]


Ивелин ПоповБившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов не изключи възможността да се завърне в представителния ни тим.

“Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер”, призна Попов пред БНТ.

Той сподели мнението си и за съперниците в групата: “Не можем да се мерим с Италия и Швейцария, но ако се завърши на трето място, ще е една основа за бъдещето. Трябва да се направи една сплав между млади и опитни футболисти. Когато е било така, винаги е имало успех в националния отбор. Трябва да си лидер в клубния си тим, за да получиш повиквателна в националния отбор. Моят фаворит за футболист на годината е контузен. Иначе Антон Недялков, Димитър Илиев, Валентин Антов демонстрираха постоянство. Има момчета, които показват добро ниво и играят стабилно. Важното е Тодор да се възстанови, има път пред него. Към края на февруари мисля, че ще бъда наравно с останалите и аз.”