Иво Иванов титуляр срещу Славия

2010-11-06 13:34:00

Йордан Милиев и Кирил Акалски са с леки травми преди дербито

Един от най-обсъжданите футболисти в България в последните няколко дни – Иво Иванов ще излезе като титуляр за Левски в утрешното дерби срещу Славия. Мачът е от 14:00 часа и ще бъде предаван пряко по PRO.BG. Бранителят, който си отбеляза нещастен автогол при 2:2 срещу Лил през седмицата, е получил вот на доверие от наставника на "сините" Ясен Петров.

"Имаше много емоции в четвъртък и нямаме време дори да се отърсим от тях, защото ни предстои поредната голяма битка, която е изключително важна за Левски. Продължаваме да се борим за целта си да станем шампиони. Иво Иванов ще играе срещу Славия, не мога да го виня изобщо за този автогол. Такива неща се случват и на най-добрите футболисти и в най-добрите отбори. Иво е много важен футболист в нашия отбор, излиза да играе. Нека критиките да бъдат насочени към мен, а не към Иво. Аз съм човекът, който трябва да поеме негативните критики, а не някой друг, защото аз съм треньорът", обяви Ясен Петров.

Вратарят Кирил Акалски и защитникът Йордан Милиев имат леки травми от мача с Лил, но се очаква да бъдат готови за срещата на стадион "Овча Купел".

Ето и групата на Левски: Акалски, Митрев, Милиев, Мюлдер, Грийн, Станчев, Иванов, Тевиа, Йовов, Минев, Огнянов, Младенов, Жоазиньо, Щърков, Слори, Киров, Иса, Балтанов

Вашият коментар