Иво Тонев: Това е краят на българския футбол (видео)

2010-11-13 20:27:00

На ръба бях да направя голяма глупост, заяви изпълнителният директор на Локо Сф

"Това, което се случи днес е последното и най-долно нещо в българския футбол. Това е краят. Нямам думи. Страшно е. Не мога да намеря думи да опиша какво направи главният съдия. Много години не бях виждал такова нещо, което видях днес. Не искам да имам нищо общо с хората, които ръководят футбола в България", заяви гневно след скандалната загуба от Литекс с 0:1 изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев.

Шефът на столичните "железничари" остана бесен от съдийството на рефера Ангел Ангелов. "Този човек не, само че не заслужава да свири, той не трябва да излиза и на улицата. Аз, ако съм на негово място, ще ме е срам да изляза от вкъщи".

"Не беше само една грешка в мача. А няколко, от които едната реши крайния резултат. Те определиха изхода от мача. Срещата се решава четири минути преди края. Нямаше да съм толкова ядосан, ако не беше голът, който ни вкараха Литекс. В махалата не се вкарват такива голове. Още първото полувреме има чиста дузпа за нас", заяви Тонев.

"Още не съм се успокоил. Опитвам се да се владея. На ръба бях да направя голяма глупост", добави Тонев. "Радвам се че утре идва Платини, за да види какъв ни е футболът, какви хора се занимават с него. Нямам думи. Няма да е коректно да ви кажа какво си говорихме с Матеус. Още на трибуната ми каза нещо. Човекът е дошъл в България от една бяла държава и едва ли е предполагал, че се случват такива неща някъде", изключително разочарован бе Тонев.

"Венци Стефанов за пореден път се оказа много прав за някои неща. И специално за тези, които каза за този отбор. Жалкото е, че имат добри футболисти и прекрасен треньор. Аз бих се срамувал от това, което се случи. Още същия ден бих си тръгнал оттук", добави шефът на столичните "железничари".

"Има някои журналисти, които са много болни на тема Литекс. Ще видим какво ще кажат тази седмица за днешния мач", завърши изпълнителният директор на Локо Сф.

Вашият коментар