Иво Тонев щял да изяде Ивайло Стоянов

2010-10-04 23:56:00

Шефът на "железничарите" съзря тенденциозност в съдийството на мача с ЦСКА

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев, подобно на собственика на клуба Николай Гигов, изригна срещу съдийството Ивайло Стоянов в мача с ЦСКА, завършил 2:2. "Червените" изравниха в даденото от рефера продължение на срещата след дузпа реализирана от Маркиньос. "Железничарите" обаче претендират за засада преди положението в 93-ата минута.

"Като го гледам този съдия, направо ми иде да го изям. Бесен съм, защото той за пореден път показва тенденциозност спрямо някои клубове. Миналата година спести две дузпи за нас срещу Черно Море. Ако всичко бе по правилата днес, трябваше да спечелим. Опитвам се да запазя самообладание и да съм културен, но той се изгаври с труда на момчетата", каза Тонев.

"При първия гол на ЦСКА нямаше никакъв фаул. Накрая се стигна до дузпата, мисля, че първо имаше нарушение срещу Преслав Йорданов, след това мисля, че имаше засада. Искам първо да го видя на спокойствие. ЦСКА не заслужаваше в никакъв случай да ни изравни. Равният резултат не е реален. Не искам да коментирам, какво ще вземем като решение. Ивайло Стоянов се набива в очите през последната година, че в някои мачове свири съвсем тенденциозно. Той покрай изявите си в едно шоу ми се струва, че извършва и други услуги. Един нечистоплътен и много долнопробен човек се оказа той", допълни изпълнителният директор на "червено-черните".

Вашият коментар