Играч на Нафтата подсили Несебър

2011-01-10 13:14:00

Помощник треньорът на бургазлии ще спасява Несебър от изпадане във В група

Защитникът на Нефтохимик Костадин Джамбазов ще играе в Несебър през пролетния полусезон. 30-годишният бранител ще подсили последния в Източната Б група по молба на изпълнителния им директор Руси Гочев, който се надява Джамбазов да помогне в битката за оцеляване.

Любопитното е, че Джамбазов изпълняваше ролята и на играещ помощник-треньор в Нефтохимик, но след напускането му шейховете ще ангажират нов човек в екипа на Ганчо Евтимов. Той със сигурност обаче ще бъде свързан по един или друг начин със зеления клуб в Бургас.

Изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев отрече информациите в столичен ежедневник за финансови проблеми и отказване на спонсора Евробилдинг Инженеринг. Той допълни, че в клуба се работи по предварително очертаните планове, всички дейности функционират нормално и няма поводи нито за притеснения, нито за подобни информации. Отделно от това субсидията от Община Бургас вече е гласувана и ще бъде преведена в сметките на клуба.

Нефтохимик, който се намира на второ място в Югоизточната В група, започва подготовката си на 17-и януари. До момента сигурните нови попълнения са вратарят Стоян Стоянов и защитникът Цветан Канелов от разпадналия се отбор на Равда.

Вашият коментар