Играч на ЦСКА оцеля по чудо в катастрофа (видео)

2010-10-10 18:31:00

Иван Караджов е невредим, още утре може да е на тренировка

 

Тежка катастрофа е станала тази нощ в покрайнините на столицата и е блокирала пътя между Драгичево и Владая. Шофьорът на разбития автомобил е футболистът на ЦСКА Иван Караджов.

Информациите още сутринта бяха категорични, че шофьорът на джипа не е пострадал тежко. От страна на МВР не беше потвърдено името на пострадалия, но по-късно през деня самият Караджов потвърди, че той е катастрофиралия.

Возилото се е натресло в стена край пътя, след което се запалва. Водачът е излязъл от него и сам е потушил пожара, но категорично е отказал да даде подробности по случая пред пристигналите на мястото на събитието медии.

Предполага се, че причината за инцидента е несъобразена скорост. На мястото по-късно е пристигнал и Коста Янев, както и жена, представила се за сестра на вратаря Караджов.

 

В следобедните часове на дена Караджата говори пред Канал 3 по темата: "Вкъщи съм си. Боли ме главата, иначе всичко е наред. Не съм употребявал
алкохол, това може да се провери с кръвната проба, която полицаите ми
направиха след инцидента. Случката беше в 12:30 часа, а не както казват след 2:00 часа през нощта. Загледах се в касетофона и колата
стъпи на пясъка близо до пътя, след което не можах да я овладея. От ЦСКА
всички ми се обадиха. Не съм гасил пожари, защото такива нямаше. Утре
отивам на тренировка и лекарят ще прецени дали ще ми дадат почивка. Не
знам защо ще ме глобяват, при положение че можеше и да ме няма".

 

Виж видео

 

Вашият коментар