Илиев: Във футбола всичко е възможно

2010-08-02 15:47:00

Отборът на Берое замина за Австрия с мисълта за краен успех в спора с Рапид Виена от втория предварителен кръг в Лига Европа.

Миналия четвъртък момчетата на Илиан Илиев направиха 1:1 като домакини в мач, игран на ст. "Георги Аспарухов" в София.

На летище София днес цареше оптимизъм.

"Мислим само за нашето представяне. Ако играем както трябва, можем да направим нещо голямо и да отстраним Рапид. Не говоря за подвизи, защото не сме на война. В спорта и в частност във футбола обаче са ставали какви ли не обрати – всичко е възможно. Сега вече знаем какво да очакваме от австрийците", заяви Илиан Илиев преди заминаването.

Илиев сподели, че няма проблеми с контузени играчи и че ще разчита на най-доброто срещу бившия отбор на железния бранител Трифон Иванов.

Мачът на старозагорци е утре от 19:00 часа българско време. Тази вечер "зелените" ще направят официална тренировка, а Илиев ще даде и пресконференция, която е задължителна преди мач от евротурнирите.

 

По-рано днес световните букмейкърски къщи си казаха тежката дума, като определиха роля на аутсайдер на Берое в предстоящия двубой. Победа за Рапид се оценява на 1.3, а продължаване на тима в следващия кръг на 1.2.

 

Вашият коментар