Илия Груев с три гола в благотворителен мач

2010-10-06 12:51:00

Помощник-треньорът на Черноморец Илия Груев реализира хеттрик в благотворителен мач в Трявна, съобщава пресслужбата на тима от Бургас.

Първият асистент на мениджъра Красимир Балъков игра в отбора на кмета на града инж. Драгомир Николов, който се наложи след изпълнения на дузпи над отбора на бившия национален селекционер Пламен Марков. В отбрана за победителите се прояви и друг помощник-треньор на "акулите" – Йончо Арсов.

Груев вкара 2 гола за равенството 4:4 в редовното време, а после се разписа и от дузпа. Със събраните средства от мача ще се помогне за лечението и рехабилитацията в чужбина на 22-годишния Илиан Панов, който е в будна кома след катастрофа през април миналата година.

"Останах възхитен от всичко видяно в Трявна. Кметът заслужава адмирации за подредеността на града. Горд съм, че участвах в благотворителния мач. Впечатлих се, че съучениците на пострадалия младеж са организатори на благотворителната кауза. В малките градове хората като че ли повече си помагат един на друг", сподели Илия Груев.

Вашият коментар