Истерия! Левскари грабят билети

2010-09-14 12:08:00

"Да не би пак да играем с Челси", шегува се левскар, закъснял с десетина минути за отварянето на касите за билети преди мача с Гент. Младежът забелязва, че пред "Герена" има опашка от над 200 човека. С тях започна истерията на феновете преди първия мач от груповата фаза на Лига Европа.

 

Хората от първите редици били на пост от 8 сутринта. Опашката се заформи в 9. Касите трябваше да отворят в 10 часа. Но заради сериозния интерес, дошлите по-рано на работа служителки започнаха тоталната разпродажба 15 минути по-рано. В 14 часа все още пред "Герена" имаше постоянна опашка от над 60 души.

 

Запалянковци купуваха по 10, 20 и повече билети. Това е гаранция, че стадион "Георги Аспарухов" ще се пука по шевовете в четвъртък вечер. От 20 часа "Левски" приема "Гент" в дебютния си мач от групите на Лига Европа пред "синия" ад от трибуните.

 

Шефовете на българския клуб са отпечатали 21 000 входни талона. Имат готовност в последния ден да пуснат още 1000 допълнителни. Около 3000 души ще бъдат на стадиона с абонаментни карти и покани. Това гарантира 25 000 екзалтирани левскари зад гърба на Гара Дембеле и компания.

 

Цените на билетите са 8 лева за сектор "Б", 12 лева за сектор "В" и 15 лева за сектор "А". Днес и утре пропуските се продават от 10 до 18 часа на "Тодорини кукли" 47 – до "Герена" и на централните каси на стадион "Васил Левски" – на улица "Гурко". В четвъртък касите пред "Георги Аспарухов" трябва да бъдат отворени до края на първото полувреме. Едва ли обаче и час-два преди срещата ще са останали пропуски и за най-лошите места.

 

 

Вашият коментар