Истината за скандала с Бензукан

2010-11-13 13:54:00

Левски ми дължат пари, твърди мароканецът

Мароканският национал Шакиб Бензукан заяви в интервю за mountakhab.net, че ръководството на Левски му дължи пари и това е причината за отстраняването му от отбора.

Както е известно, бранителят беше изхвърлен от първия състав на софиянци в средата на миналия месец заради нарушаване на спортния режим, след като не се яви на тренировка.

"Това не е вярно. Винаги съм бил титуляр. През миналия сезон бях избран за най-добър защитник в първенството. Няма логика да ме отстраняват.

Това, което стана е, че поисках да получа дължимите ми премии. Девет премии, за да бъда точен, някои от които от миналия сезон. Вярно е, че закъснях за една тренировка, но това не е причината. Не искам да оставам повече в отбора", заявява Бензукан.

Централният защитник казва още, че от Левски са отхвърлили шест оферти за него през лятото.

"Имаше шест оферти от добри отбори за мен, а те ги отхвърлиха. Отбори от Франция, Турция, Холандия и дори от Персийския залив искаха да ме привлекат.

Предпочитам да продължа да играя в Европа, защото това е по-добре за кариерата ми,  особено в националния отбор", допълва мароканецът.

Той твърди, че се чувства добре и е във форма, въпреки че не е играл в официални мачове от около месец.

"Чувствам се добре. Мога да играя. За мен винаги е било чест да нося фланелката на Мароко и съм горд от това", заявява  Бензукан.

Вашият коментар