И все пак – Стойне Манолов осигурил парите за Левски

Начало » И все пак – Стойне Манолов осигурил парите за Левски

Стойне Манолов

Вторият по сила акционер в Левски Константин Папазов призна, че е излъгал „може би най-добрия си приятел“ Стойне Манолов в стремежа си да помогне на Левски и използвал пари, взети от него назаем, за да плати заплатите в клуба.

Това призна самият той в ефира на bTV.

Папазов открил страхотна възможност да закупи земя на ниска цена и взел половин милион от Манолов. Един от най-известните фенове на ЦСКА и собственик на хита до момента в Първа лига Царско село го попитал дали няма парите да отидат за Левски и намигнал, че ще каже на жената на Папазов (т.нар. Царицата – б.р.), каво прави мъжа й зад гърба й.

„Излъгах го“, проплака в ефир баскетболният треньор. Папазов, който от първия си ден в управлението на Левски тръби, че клубът ще е „най-прозрачният“ призна и още една своя грешка – че казал за операцията на Степан Хиндлиян, който я разпространил.

Разговорът в студиото продължи с клетви, че загубата на Левски от Царско село няма общо с операцията. С обяснения,  че Папазов е победител и че най-много би искал да победи отбора на приятеля си, за да се бъзика и шегува с него.