И в Копривлен развяха бялото знаме

2010-10-21 16:19:00

Още три клуба се отказаха от участие само през тази седмица

 

Пореден отбор се отказа от участие в шампионата на дивизията, в която участва. Това е съставът на Копривлен от едноименното село, който се състезава в областното първенство на група Места – Запад в Благоевградския регион.

От ръководството на клуба са съобщили решението си пред Зоналния съвет на БФС.

Копривленци не се явиха на срещата от седмия кръг като гости на Рибново тази неделя и са извадени от класирането в групата са сезон 2010/2011. Причината за отказването от първенството е финансова, а всички постигнати досега резултати се анулират. Отборите, на които предстои да играят по програма с отбора на
Копривлен, ще почиват.

Само преди два дни се отказа и отборът на Равда, който играеше в Източната Б група и беше с професионален статут. Там казаха, че на всичко отгоре не им харесвало и много да ги бият.

Вчера пък от Търново долетя вестта, че дамският тим на Болярки също прекратява съществуването си. Причините за това са и финансови и организационни.

Организиран футбол поне до началото на следващия сезон през лятото на 2011-та няма да се играе и в Генерал Тошево, чиито Спортист играеше в Североизточната В група.

Вашият коментар