И Жоазиньо като Петков – напуснал Левски с обида

2011-02-01 12:59:00

Никой не го изпрати на летището. Много му е тъжно, обяви мениджърът Мирчо Димитров

 

Уж влюбеният до ушите в Левски Жоазиньо също е изпитал сериозна горчилка при "развода" си с футболния клуб. Това разкри мениджърът му Мирчо Димитров.

 

"Много му е тъжно. Никой от "Левски" не го е изпратил вчера на аерогарата. Недоумявам защо са постъпили по този начин с него. Той много обича "Левски". Този клуб е в сърцето му", каза за "Блиц" агентът на бразилското крило.

 

От вчера Жо е в Германия, за да премине медицински прегледи, след което трябва да подпише договор с елитния руски ФК Краснодар, воден от бившия треньор на "сините" Славолюб Муслин.

 

"Жо израсна на "Герена", а те не го уважиха. Трябваше някой да го изпрати", добавя Мирчо от Вършец.

 

"С Жоазиньо постоянно се чувам. Вчера е минал част от прегледите в Германия. В момента е още в Мюнхен. Аз вече бях в Краснодар, уточних всичко около договора му. В събота Жо трябва да е в Турция, където отборът е на лагер, за да подпише с Краснодар", завърши агентът на 22-годишния Жоазиньо, който от 18-годишен се подвизаваше на "Герена".

 

Ако наистина и Жо е обиден, той става вторият такъв през тази зима, па макар и продаден за сериозните 1 милион евро и уредил се с прекрасна заплата в Русия. Преди него Георги Петков бе натирен след 10 години в Левски, а после Жоро Вратаря каза, че е жестоко обиден на Тодор Батков.

Вашият коментар