И това видяхме: Феновете на Лудогорец се размрънкаха

Начало » И това видяхме: Феновете на Лудогорец се размрънкаха

ЛудогорецС играта си през последните месеци шампионът Лудогорец никак не се харесва на феновете от разград и близката околия. Това се вижда от мненията във фейсбук страницата на клуба.

Ето какво е мнението на част от запалянковците, селектирано от спортал:

“Срещу Славия без точен удар, срещу Цска 1948 без точен удар, с детската градина тези отбори ни биха. Пирин със Сърдити Старчета ни вкара 5 гола, днес без точен удар. Кой от управляващите отбора не вижда, че от 5 мача отбора има 2,3 удара във вратата. Шоу, Пинас, Вердон, Сантана това са половин отбор пълнеж. Генчев до някаква степен бърка титулярите, също така не е мотиватор – казвал съм го не един или два пъти. Дано зимната пауза се намери треньор и нови играчи, че с тези даже и на 5-то място ще е много. Лудогорец не играе НИЩО, най-явни са изброените мачове по-горе. Нито има читав халф, нито нападател. За крилата от време на време проблясък на Десподов и Чибота и дотам. Централен нападател, халф, две атакуващи крила – това трябва спешно. За оценка на края на годината – среден „3“, пише запалянко на орлите.

„Под ниво собственик надолу всичко е за гонене. Само момичетата на рецепцията и каките от маркетинга да остават, защото са готини и любезни“, допълва друг.

„Не знам кво да коментирам. Просто ще им опъна по една майна на цялото ръководство, защото си заслужават. Взехте уж футболисти за три фронта, но май и един няма да спечелете. От защита до атакуващи всичко е скрап, особено тройката нападатели са брак!!!“, прави заключение запалянко на Лудогорец.

„СРАМ И ПОЗОР, ДОКОГА ЩЕ Е ТОЛКОВА ЖАЛЪК НАШИЯ ЛЮБИМ КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ???? СЕРИОЗНИ РОКАДИ ПРЕЗ ЗИМАТА ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА. ДА ТРЪГНЕМ ОТ КАРАМАНДЖУКОВ И СТИГНЕМ ДО ПОЛОВИНАТА ОТБОР! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО САМО ЛУДОГОРЕЦ“, иска ядосан фен.

„Златното поколение в Лудогорец го няма вече. Само Вандерсон остана, но е контузен! Всичко друго са заплатаджии с изключение на двама, трима“, сигурен е друг привърженик на шампионите.

„Слаб Лудогорец! Спешно трябва яка селекция, защото бомбата цъка. 2 точки разлика, само Лудогорец!“, е мнението на пореден разочарован привърженик.

„Вече започвам да се отвращавам, когато играем! Ако Генчев има малко срам, сам ще си тръгне! И да си тръгне Караманджуков, благодарение на когото вероятно се разкара Дамбраускас!!!“, пише още един запалянко.

„Чистка! Основна! Ама не на треньори“, иска друг човек, подкрепящ Лудогорец.