И Черно море поема към Анталия

2011-01-05 22:30:00

"Моряците" стартират подготовката на 10 януари

Втората част от зимната подготовка на Черно море ще протече в турския курорт Анталия. "Моряците" заминават за Турция на 2 февруари и до 16, когато приключва лагерът им, ще изиграят 5 контроли със силни съперници.

Треньорският щаб начело със Стефан Генов ще вземе разширена група от 30 футболисти, от които ще определи състава за пролетния полусезон. Решението да се пътува извън България е интересно. Миналата зима варненци бяха единствения тим от елита, който остана да се подготвя изцяло в България.

На първата тренировка от подготовката на Черно море на 10 януари ще пристигнат няколко играчи на проби, като селекцията ще продължи в движение. Варненци се разделиха по взаимно съгласие с бразилеца Ели Маркес и юношата на клуба Владко Костадинов, за да им дадат възможност да играят редовно в други отбори.

Първата контрола на Черно море е на 25 януари срещу Светкавица. На 28 януари "моряците" ще срещнат Несебър в Обзор, а заради отказа на Черноморец на 31 януари проверката ще бъде с Поморие.

Последната контрола на Черно море преди възобновяването на шампионата ще бъде на 18 февруари срещу Балчик в курорта "Албена".

Вашият коментар