Йовановски: Няма да подавам оставка

2010-10-18 05:07:00

Има още 20 кръга, вярва си македонският треньор на ЦСКА

 

ЦСКА не успя да вкара гол и на намиращия се в зоната на изпадащите Калиакра. Двата отбора завършиха 0:0 в мач на стадион "Васил Левски", който беше дебютен за Антони Здравков начело на гостите от Каварна. "Червените", остават на девето място в класирането на А група с 13 точки от десет мача.

"Има много причини. Не показахме нищо. Изиграхме много слаб мач. Най-голямата ни липса е как да вкараме гол. Дали ще играе Шеридън или Платини няма значение – трудно стигаме до голови положения", заяви наставникът на ЦСКА Гьоре Йовановски под виковете "Оставка" на малцината фенове дошли да наблюдават "продукцията" срещу Калиакра.

"Такива мачове правят и по-големи отбори. Трябва бързо да забравим и да се концентрираме върху четвъртък. Има още много време”, коментира старши треньорът на ЦСКА. "Имахме няколко положения през първото полувреме. През второто полувреме спадаше концентрацията. Не мисля, че с моята оставка кризата за ЦСКА ще свърши", допълни Йовановски.

"Можем да вземем много поуки от този мач. Нито резултатът е добър, нито играта бе добра. Сигурно заслужаваме тези критики. Нито един отбор в България не е готов да играе при цикъл – сряда неделя. Не говоря за ЦСКА, а за всички отбори в България. В ЦСКА трябва да има 22-ма титуляри, а не 11. Ще направим добър анализ на ситуацията, има още 20 кръга", каза още Йовановски.

Вашият коментар