Йовов: Аз съм следващият

2011-01-27 22:01:00

Искам да избутам този сезон, после ще му мисля, коментира Бижутера

"Не искам да коментирам раздялата на Георги Петков с Левски. Той е играч, който е направил много за отбора и дал много за един велик отбор. След неговото напускане аз съм единственият, който е останал от този звезден отбор", заяви при пристигането на "сините" в София последният останал от "Дрийм Тийма" от 2006 г. Христо Йовов.

"Подозирам, че аз ще съм следващия, но това е нормално", реалист е Бижутера, който сподели с журналистите очакванията си за предстоящия сезон.

"Целта ми е да избутам сезон и да помогна на Левски да спечели титлата. После ще му мисля. Имаме потенциала да изпреварим Литекс, а ако играем както играхме в Европа, мисля че това няма да е проблем", коментира още Йовов.

"Лагерът в Гърция беше полезен. Почти нямаме контузени след най-тежката част от подготовката. Новите играчи са класни, след като са в Левски, но да коментираме изявите им още е рано. Ако Дембеле си тръгне, Левски ще загуби спортно-технически, но у нас е така – при добра оферта трябва да се продава, защото това е начинът да се оцелява", добави той.

"За да стигнем шампионската титла, трябва да сме агресивни. Предстоят ни много тежки 15 срещи, дано момчетата са го осъзнали, защото е много сладко да си шампион, дори и в България", завърши ветеранът.

Вашият коментар