Йовов пред трансфер в Университатя, бивш "червен" го навива

2010-08-10 12:40:00

Румънските медии сътвориха поредния шедьовър около Христо Йовов. Офанзивният халф на Левски, който се подвизаваше и като нападател в последните си мачове със синия екип, отново е свързван с трансфер в северната ни съседка.

Според "Газета Спортурилор" Бижутера е желан от Университатя (Крайова) и клубът е решен на всичко, за да го привлече, а с тежката задача да проведе преговорите се е наел бившият защитник на ЦСКА Валентин Илиев.

Бившият капитан на "Армейците" е сред най-почитаните футболисти в отбора, след като с добрата си игра помогна на тима да се спаси от изпадане в предишния сезон. Той вече успя да убеди друг българин да му стане съотборник – Емил Гъргоров.

Йовов очевидно е любима дъвка на румънските журналисти и макар и в момента да е контузен, веднага бе спрегнат за вариант в атаката на Крайова, която пострада след травмата на титулярния ас Флорин Костеа.

Най-странната част от сензационната новина е свързана с детайлите около бъдещия трансфер на Йовов. Според изданието, Университатя няма да плати нито евро за него, тъй като Тодор Батков с радост ще се лиши от високата му заплата на "Герена".

Вашият коментар