Калиакра обяви 1,5 млн. лв. бюджет

2011-02-21 10:39:00

ЦСКА превели първия транш за Четката, в Каварна се надяват на коректност за втория

1,5 млн. лв. бюджет обяви Калиакра. Около 600 000 от парите отпуска Община Каварна. Още около 400 000 се очакват от телевизионни права, останалите 400-470 000 идват от спонсори и продажбата на Четин Садула на ЦСКА.

"Надявам се парите да ни стигнат и да успеем да подобрим класирането си в А група още при дебюта си. Ние сме точни и коректни и държим на същото. Очаквам до мача със Славия от телевизията да преведат транша, за който сме се договорили. Нас проблемите на другите клубове не ни интересуват. Ние сме изпълнили всички изисквания и сме направили всичко, което е необходимо, за да се излъчват перфектно мачовете" каза кметът.

"Чакам транш и от колегите от ЦСКА, за да могат да картотекират Четин Садула за мача с Левски. Надявам се, както преведоха първия транш, така да спазят уговорката и за втората част от парите. Признавам си, че съм много доволен от подготовката на отбора. Направихме я в България и оставихме парите си в България, не като други, да хрантутим чужденците. Петимата нови паснаха идеално на отбора и очаквам чудесно представяне в първенството" каза oще градоначалникът на Каварна Цонко Цонев, цитиран от "7 дни спорт".

Вашият коментар