Калиакра поема към Мелник

2011-01-15 18:15:00

На лагера ще се тренира за физическа издържливост, за техника и тактика

Футболистите на Калиакра направиха днес последна тренировка в Каварна преди да отпътуват за подготвителния си лагер в Мелник.Тимът на Тони Здравков – Сухия тренира предиобед на изкуствения терен на Градския стадион и разпусна до вечерта състезателите.

"В Мелник ще работим за подобряване на техническото и тактическото усъвършенстване на отбора, както и да финишираме с физическата подготовка. Надявам се с привличането на Десислав Русев, с операцията, която се направи на Георги Станчев и мощта на Иван Петков да намерим точния реализатор за да вкарваме повече голове през пролетния сезон. Централният нападател е нещо много важно във футбола, но другите ни офанзивни футболисти също трябва да търсят гола", добави Здравков.

По думите му 22-ата, с които разполага в момента, са конкурентноспособни на доста отбори от групата и се надява на по-добро класиране от есенния полусезон. По принцип селекцията е приключила, но не е изключено да бъде привлечен още един състезател.

На въпроса търси ли заместник на Четин Садула, ако сключи договор и остане в ЦСКА, старши треньорът обясни, че ако се наложи да привлекат нов човек, той трябва да е по-добър от играчите, с които разполага в момента.

В неделя сутринта отборът ще отпътува за Югозападното градче, където ще бъде от 16-и до 29-и януари. За този период каварненци ще изиграят три контроли – с Малеш Микрево на 22.01, с Ботев Враца на 26.01. и с Вихрен Сандански на 29.01.

Вашият коментар