Калпав вратар съсипа ЦСКА

Начало » Калпав вратар съсипа ЦСКА

На практика без вратар ЦСКА прекара повече от 90 минути в половината на Левски, но имаше нещастието да има Густаво Бусато в редиците си, благодарение на когото „сините“ вкараха три гола, с което измъкнаха 3:3 на Националния стадион „Васил Левски“.

ЦСКА надигра напълно съперника си преди почивката, отбеляза рано гол (автогол на Каргас), но с две глупави намеси Бусато им подари два гола в самия край на първата част за обрата от 1:0 до 1:2. Той първо направи дузпа, вкарана от Горанов, а след това увисна на центриране за гол на Хали Тиам.

ЦСКА продължи да доминира сериозно и след почивката и в 58-ата минута Холмар повали Малинов, а Греъм Кери показа, че е топ играчът на „червените“ с хладнокръвна дузпа за 2:2.

Малко след това неправилно застаналият Бусато отново проспа центриране в малкия пеналт и Симеон Славчев с глава направи 3:3.

До края на мача ЦСКА натисна, създаде и много опасности, А в 88-ата минута Али Соу с глава отбеляза заслужен на фона на усилията му и играта през мача гол – 3:3. В последните секунди ЦСКА можеше и да стигне да победата, но пропуски направи Ахмед Ахмедов.