Кампания по прием за учебната 2024-2025 в St. George International School and Preschool

Начало » Кампания по прием за учебната 2024-2025 в St. George International School and Preschool

Училище Сейнт ДжорджНие, в St. George International School and Preschool вярваме, че обучението е динамичен процес на търсене и разбиране, изпълнен с любопитство и стремеж за развитие, любов и подкрепа.

Това е пътешествие, в което децата придобиват знания и умения, оформят се като личности и се подготвят за своята бъдеща реализация. Затова изборът на образователна институция е важно да бъде в резултат на информирано решение. В случай че, желаете да научите повече за нас, нашият екип е готов да Ви посрещне и да Ви окаже необходимото съдействие. Позвънете ни на: + 359 897 009 108 и +359 897 009 428 или ни пишете на admission@stgeorgeschool.eu

Всички ученици, които желаят да продължат обучението си в St. George International School and Preschool на възраст над 6 години, е необходимо да преминат през процедура по кандидатстване. Основната цел е да се определи академичната и емоционална готовност за постъпване в съответния клас, съвместимостта между критерии и очаквания на родители и училище и готовността за сътрудничество за постигане на общите цели. Включването в процедура по кандидатстване става с подаване на онлайн заявление чрез официалния ни уеб сайт www.stgeorgeschool.eu.

Дати за провеждане на изпити от процедурата по кандидатстване:

∙ 21.02.2024 г. – за прием в подготвителен и първи клас
∙ 22.02.2024 г. – за прием в пети и осми клас
∙ 13.03.2024 г. – за прием в пети и осми клас

https://stgeorgeschool.eu/kandidatstvane/priemni-izpiti/?lang=bg