Капело: Сега съм чудовище, а бях Бог

2010-09-03 13:04:00

Селекционерът на английския национален тим Фабио Капело изригна срещу критиците си от медиите в навечерието на мача с България от квалификациите за Евро 2012.

Той им припомни как са се отнасяли те към него в началото и сега.

"Вие създадохте Бог, а след това и чудовището". Под мое ръководство Англия има само една загуба (срещу Германия на осминафиналите на Мондиал 2010) и то след много голяма грешка на рефера. Не трябва да забравяте това. Поне аз така мисля", заяви Капело.

След тази загуба обаче вие променихте напълно мнението си за мен. А си спомням как добре писахте за мен малко преди това. И
веднага след това последваха куп лоши неща. Но както и да е. Ще живея с това напрежение, това ми е работата", каза талианският
специалист.

Въпреки критиките Капело няма да изневери на системата си 4-4-2, като ще я използва и срещу България. Очаква се той да направи само три промени в сравнение със състава, загубил от Германия с 1:4.

Двете промени са по задължение заради отсъствието на контузените асове на Челси Франк Лампард и Джон Тери, за които се говори още, че бойкотират италианския специалист. Третата промяна е на вратарския пост, който в бъдеше ще се заеме от стража на Бирмингам Джо Харт.

 

Вашият коментар