Капитанът на Ботев свали ТВ водеща в кино

2011-02-16 14:15:00

Николай Манчев води Деси Добчева на вечеря на село за Свети Валентин

 

Капитанът на Ботев (Пд) Николай Манчев е във вихъра на любовта. Плейбоят е лудо влюбен в прелестната водеща от музикалната телевизия Pop Core Десислава Добчева.

Николай се запознава с 24-годишната мацка от предаването "Звездата си ти" десет дни преди празника на влюбените. Двамата прекараха 14 февруари в изключително романтична атмосфера в село Орехово. 26-годишният плеймейкър изненадал родената в Свиленград красавица с вечеря. Ники и Деси споделили празника с нападателя на Брестник Георги Какалов и съпругата му Виолета. Манчев е техен кум. Навсякъде из вилата имало ароматни свещи и балони. Дамите се чувствали като в страната на чудесата. И в трите спални възглавниците били във формата на сърца.

"С Деси се запознахме на 4 февруари съвсем случайно. Бяхме седнали един до друг в киното в мола. Тя ме заговори, а след това си разменихме телефонните номера. Деси е перфектна във всяко отношение и съм много щастлив, че е част от живота ми”, обясни пред "7 дни спорт" Николай Манчев.

Откакто са заедно, блондинката не пропуска нито една контрола на Ботев. Интересното е, че миналата година седмица преди Свети Валентин Манчев скъса с дългогодишната си приятелка Антония, която се сгоди за един от най-добрите му приятели Пейо Батинов, а сега навръх Деня на влюбените отново откри любовта.

Вашият коментар