Карвальо се контузи при първата си тренировка с Левски

2011-01-10 15:22:00

"Сините" започнаха с 24 играчи

Първото занимание на Левски за годината започна по много лош начин за тима – новото попълнение Базил де Карвальо напусна тренировката контузен.

Нападателят падна лошо на рамото си и не успя да продължи да тренира. Все още не е ясно, дали контузията на Карвальо е сериозна. По-късно стана ясно, че Карвальо е бил изпратен в Пирогов, заради съмнения за извадено рамо.

"Сините" стартираха днес зимната си подготовка, като 24 играчи взеха участие в първото занимание за 2011 година. Сред групата от футболисти бяха трите нови попълнения – вратарят Пламен Илиев, халфът Даниел Димов и нападателят Базил Де Карвальо, както и пет от юношите на "сините". Седем от играчите, които бяха част от първия тим на отбора през есента, напуснаха Левски. Това са Георги Петков, Шакиб Бензукан и Андвеле Слори, както и преотстъпените в Каварна Майкъл Тевия, Лъчезар Балтанов, Цветан Димитров, Даниел Шмедин.

След разрешение на ръководството по-късно към подготовката на тима ще се присъединят звездите Сержиньо Грийн, Жоазиньо и Гара Дембеле. В следващите два дни "сините" ще се готвят в София и ще минат през задължителните медицински преглади. В четвъртък представителния тим на Левски заминава на подготвителен лагер в Гърция.

Вашият коментар