Каруча се извини

2010-11-30 20:54:00

Адриан Фернандес беше изгонен от Стефан Спасов на мача на Черноморец с Локомотив Пловдив

 

Веднага след приключването на двубоя от последния есенен кръг между отборите на Локомотив Пловдив  и Черноморец, нападателят на акулите Адриан Фернандес – Каруча поднесе извиненията си на своите съотборници за това, че ги остави с човек по-малко на терена в този важен двубой, съобщава пресслужбата на бургаския клуб.

Нападателят искрено съжаляваше за емоционалната си реакция, довела до съдийското решение както и за това че не успя да помогне за постигането на позитивен резултат от срещата.

Адриан призна, че се е опитал да се извини на съдията Стефан Спасов веднага след срещата, но не е успял да разговаря с него.

"Чувствам се ужасно след случилото се. Вместо да помогна на своите съотборници, аз им навредих. В първия случай не успях да сдържа нервите си и това предизвика жълтия картон, а отдаден на емоцията във втория  извърших глупаво нарушение при безобидна ситуация. Сега безкрайно много съжалявам, но вече е късно да променя това което се случи. Искам да се извиня на своите съотборници и на треньорите ни, че се поддадох на емоцията. Знаете, че ние аржентинците сме хора с гореща кръв и понякога  това ни вреди. Така се случи и в мача.

Чрез Вас искам да поднеса своите извинения и на главния рефер. Не постъпих разумно, за което ще си понеса последствията. Надявам се това да е последния подобен случай в професионалната ми кариера" завърши аржентинският футболист.

Вашият коментар