Клубове се редят на опашка за трима "моряци"

2010-10-21 10:41:00

Двамата Александровци и вратарят Илко Пиргов обакт на интерес от наши и чужди отбори

 

Имената на трима играчи на Черно море все повече се свързват с трансфери извън Варна, съобщават спортните всекидневници. Двамата състезатели с имена Александър Александров и вратарят Илко Пиргов са спрягани за напускане, но сумите поставени за тях не устройват кандидат купувачите.

Илко Пиргов и централният бранител Александров са от най-дълго време на "Тича". Стражът намери най-доброто място за своето развитие след няколко години като твърда резерва в ЦСКА и неуспешен сезон в Румъния. Добрите му изяви в последните месеци дори накараха специалистите да го спрегнат като вариант за националния отбор.

Александър Александров е играл за Шумен и Черноморец преди да пристигне във Варна преди няколко сезона и да се утвърди като един от най-стабилните защитници в А група.

Сашо Александров пристигна тази година от Берое. Той бързо се утвърди в крайната защита, а преди няколко дни срещу Славия отбеляза третия гол за крайното 3:2 и ценната победа на "моряците".

"Те са много важни играчи за Черно море и ние ги искаме в отбора. Обаче ако някой извади исканата сума, няма да ги спираме. От цената им обаче няма да свалим и стотинка", уверяват от Варна.

Вашият коментар