Кокала: Можехме да вкараме повече

2010-09-19 18:24:00

"Заслужена победа за нас, бяхме разучили перфектно противника и знаехме слабите им места", каза след мача с ЦСКА (1:0) треньорът на Славия Емил Велев.

"Вероятно и те бяха уморени от мача с Бешикташ, където ЦСКА игра добре. Но нашата победа можеше да бъде и по-изразителна. Въпреки пропуснатите положения, аз съм доволен от трите точки, които спечелихме.

"Нашата задача е да се придвижим колкото се може по-напред в класирането. Доволен съм от това, че играхме на високи обороти, а действително се получи война, но спортна, футболна. За мене победата ни е заслужена".

"Нямам нищо какво да си говоря с Кристиан Тибони, защото той не говори български и ако е казал нещо по мой адрес, не съм го разбрал", завърши Велев.

 

"Беше време Славия да спечели това дерби и аз не знам защо толкова години това не се е случвало. Изтърпяхме доста критики през седмицата, а сега всички наши критици трябва да ни се извиняват през цялата следваща седмица. Много журналисти твърдяха, че няма как да спечелим. Даже съжалявам, че вестникът остана в съблекалнята, където пишеше, че Даниел Пеев и компания нямат шансове", каза голмайсторът Даниел Пеев.

"ЦСКА имаше шансове да стигне до равенство, но едно дерби се печели не само с класа, а и със сърце и хъс. За мене наистина е необяснимо, че Славия до момента не е печелила доста време. Но Славия интегрира нови играчи, подобрява се и беше въпрос на време отборът да се вдигне".

"Не искам да правя сравнения между Емил Велев и Велислав Вуцов, защото всеки треньор си има своя работа. Но ако продължаваме да бием и да се класираме за участие в Лига Европа, значи вървим напред".

 

Още по темата

Вашият коментар