Кокала: Не знам защо ме изхвърлиха

2010-10-31 21:35:00

Берберович не трябваше да е на терена, сега трява да накажат Дембеле

 

Треньорът на Славия Емил Велев недоумяваше защо съдията Николай Йорданов го е изгонил при 0:2 от Литекс в Ловеч. През първото полувреме реферът подмина дузпа за фаул срещу Георги Христов, а в 57-ата мин не отсъди втора след игра на Барт с ръка.

 

"Не знам защо ме изгони, реагирах по-бурно, защото видях, че топката се спря в ръката на Барт. Щом е преценил, че няма дузпа, какво да направим. Съдията е човекът, който отсъжда дали има или няма нарушение", коментира Кокала, който ще е наказан точно за мача с бившия си клуб Левски.

 

Относно наказанията след боя на Литекс – Левски кокала заяви: "Как мога да коментирам тези наказания, мисля, че и Берберович трябваше да е наказан, пък го видях на терена." От ловчанлии срещу славистите не играха Пламен Николов и Том. От "Левски" и мача с "белите" ще пропуснат Тасевски и Гаджев.

 

Велев очаква и Гара Дембеле да бъде наказан за блъскане на страничния съдия след 1:2 от Локомотив (Пловдив). "Видя се, че дърпаше страничния съдия. Не знам какво са отбелязали в протокола, може би и той ще бъде наказан", добави Кокала.

 

Конкретно за загубата с 0:2 от Литекс Велев каза: "Имаха една ситуация Литекс първото полувреме и ни отбелязаха гол. Ние не можахме да вкараме дори един гол, без да се отбелязва не може да се бие, това е ясно. Бяхме се подготвили за този мач, но явно че или в завършващото подаване, или в завършващия удар имаме още проблеми, но тези неща за в бъдеще трябва да се оправят."

Вашият коментар