Коко Динев: Гонзо и Батков знаеха за рамото на Карвальо

2011-01-25 11:30:00

Обявиха контузията за незначителна и сключихме договор, обяви босът на Локо (Пд)

 

Президентът на Локомотив (Пд) Константин Динев, който е водач на делегацията за лагера в Испания, отново обяви, че ФИФА и УЕФА са вече запознати за казуса "Карвальо". А от Левски предварително са били запознати за казуса "Рамото на Карвальо".

 

"На Георги Иванов ще му кажа, че лично те много добре знаеха за контузията в рамото на Карвальо. Те я определиха като несъществена и наистина футболистът игра със същата контузия при нас 15 мача. И преди да подпишат договора "клуб-клуб", те имаха заключението на медицинската експертиза. Така че – хайде да не говорят такива неща, защото не им прави чест", заяви Коко Динев.

 

"Базил е добър футболист и ние го обичаме като наше момче. Доколкото знам, днес трябва да му е операцията и възстановителният период е осем седмици, след което ще може да играе. До тогава ще се знае на кого е футболист. Може в Локомотив, може навсякъде, зависи как ще се договорим. В Левски трябва да преценят, те трябва да разберат, че договорът, който са подписали, е абсолютно легитимен и не би трябвало да го оспорват. Техните адвокати много добре знаят, че има договор и това, че го оспорват, не мисля, че не познават материята. Знаят я, но опитват да лавират по този начин. Въпросът е дали няма да се договорим преди ФИФА да присъди на кого е Карвальо", добави босът на Локо (Пд).

 

"Нямам определена среща с Батков. Аз съм ви казал и преди това – ние сме склонни да се договорим с Левски", заключи Динев.

Вашият коментар