Коко Динев: Карвальо е по-добър от Дембеле

2010-08-08 10:23:00

Президентът на Локомотив Пловдив Константин Динев сподели, че новото попълнение на "смърфовете" Базел де Карвальо е по-добър от продадения на Левски играч Гара Дембеле. Пловдивчани се наложиха с 2:0 над Черно море в мач от втория кръг на А група, като въпросният Карвальо реализира и двете попадения в мача.

"Още като станах президент на Локомотив, казах, че постепенно ще опитаме да обновим стадиона си, защото Локомотив е силен тук. Ако играем така като днес, и като в някои други мачове ще може да постигнем целта", сподели Динев.

"Ако се появи някой добър футболист и с ръководството решим, че ще може да направи разликата в отбора, ще бъде привлечен. Но мисля, че и така сме добре, Карвальо е много добър футболист, бих казал по-добър от Дембеле. Добре, че съм аз да им намирам нападатели на Левски", добави още босът на тима и добави на шега: "Малко съжалявам, че Дембеле е там, но той е добър играч и ще им помогне. Но Карвальо е по-добър. Карвальо може да продам на ЦСКА, пък аз ще докарам един в Локомотив да ги бием и двата отбора."

Вашият коментар