БФС вече не глобяват, а директно заплашват отбори!

Начало » БФС вече не глобяват, а директно заплашват отбори!
Колежа, Пловдив
снимка: startphoto.bg/dsport.bg

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов обяви, че е получавал заплахи от зам. изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов.

Ето какво написа Филипов:

„Уважаеми привърженици на футбола,

Днес с мен се свърза зам.- изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов (Запрянов е зам.изпълнителен директот – б.р), който ме заплаши, че трябва да осигуря всички необходими условия около стадион „Христо Ботев“ за да може да се състои мачът на националния отбор с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че единствено и само община Пловдив, като собственик на стадион „Христо Ботев“, може да ми възложи подобна дейност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че ако мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите.

Искам категорично да заявя, че няма да се поддам на подобни заплахи и искам това да стане достояние на футболната общественост, за да се види какви методи се ползват в БФС.

С уважение,

Илиян Филипов, управител на ДЗЗД Колежа“

Христо Запрянов е част от Централата от 2018 г., първо като прес директор, а от началото на 2022-а заема поста заместник-изпълнителен директор. Преди това той се свързва основно с края на най-доброто мъжко списание, излизало у нас – MAXIM, както и един от най-слабите периоди на Playboy. Без абсолютно никакъв успех е начело на още две мъжки списания – Esquire и последно на DALI.

One Comment to “БФС вече не глобяват, а директно заплашват отбори!”

Comments are closed.