Костадинов: ЦСКА загатна за голямата си класа

2010-11-05 12:17:00

След победата над Рапид, можем да бием и Бешикташ, вярва Коща

Новият изпълнителен директор по спортно-техническата част на ЦСКА Емил Костадинов е сигурен, че след Рапид (Виена) "червените" могат да бият и Бешикташ в груповата фаза на Лига Европа.

"Победата срещу Рапид ще ни даде нужното спокойствие. ЦСКА загатна за голямата си класа, но има още много върху какво да работим. Сигурен съм обаче, че можем да бием в следващия мач Бешикташ", каза Костадинов, който не пътува с "армейците" за Виена и изгледа победата им над Рапид с 2:1 в София.

"ЦСКА показа в този мач, че може да вкарва голове, просто реализирахме своите положения. Честитя на всички футболисти и на привържениците на ЦСКА", коментира шефът на 31-кратните шампиони.

"Вярвам във футболистите. През тези 2-3 месеца се говореха много противоречиви неща, че отборът не е добър, че не знам още какво. Доказахме, че когато отборът е най-уязвим, показва характер. Много пъти съм казвал, че една победа ще даде самочувствие на момчетата. След тези три победи поред остават още 3 мача в първенството. Имаме сили да победим Бешикташ в София", допълни Коща.

Вашият коментар