Коща: Ще преспим и после ще решаваме

2010-10-18 04:55:00

Босът на "армейците" не пожела да коментира какви мерки ще приеме ръководството след поредния крах

Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов отказа да коментира възможни промени в клуба след неуспешния двубой срещу "Калиакра" (Каварна), завършил 0:0. Той обаче определи играта като "трагична" на излизане от стадион "Васил Левски".

"Ще преспя и ще коментирам утре. Искам да премисля всичко и тогава да вземем решение", повтори няколко пъти бившият национал на въпроси, като какво трябва да се направи и промени, дали има нужда от треньорска смяна и дали има ултиматум за шест поредни победи.

"Трябва да разговарям с ръководството и тогава да решим какви мерки да се вземат. Но ЦСКА да има толкова малко точки в средата на полусезона е пагубно. Направо трагична игра", коментира Костадинов. Той все пак призна, че в отбора са били привлечени играчи, които не "показват това, което могат".

Изпълнителният директор на клуба Венцислав Живков определи положението като "отчайващо".

"Не съм доволен въобще. Безотговорна игра. Отчайващо е положението в момента. Трябва да взимаме мерки, защото идва мач с "Рапид" (Виена)", заяви той.

Единият от собствениците на клуба Иво Иванов заяви, че първо ще "помислим" преди да се реши дали треньорът Гьоре Йовановски да остане. "Сега нищо не мога да кажа, ще помислим, ще видим и ще решим", каза той пред стадиона.

"Ще направим анализ, ще видим. Какво си мислите, че на нас ни харесва да играе така отбора ли?", добави Иванов. Според него няма бойкот на ръководството, тъй като всичко било разплатено с футболистите

Вашият коментар