Краси Балъков реабилитира картоиграч

2010-07-29 18:17:00

Треньорът на "Черноморец" Красимир Балъков върна капитанската лента на Траян Дянков. Защитникът изпълняваше тази длъжност до миналата зима. Малко преди началото на пролетния дял Балъков изхвърли Дянков в дублиращия тим и му взе лентата. Повод за това стана фактът, че бившият футболист на "Локомотив" (Пд) е играл карти в клубния автобус.

За втори капитан е определен германецът Йохен Зайц, а за трети – аржентинецът с италиански паспорт Адриан Фернандес. Тримата влизат в съвета на футболистите, чийто 5-членен състав се допълва от португалците Марсио Нуно и Рикардо Андре.

Мениджърът Красимир Балъков потвърди, че има промяна в схемата на стимулиране, което ще зависи от класирането. Най-голямата премия ще бъде изплатена, само ако се постигне целта – класиране за евротурнирите.

"Няма да бързаме с назначението на нов изпълнителен директор. Бавно и спокойно ще анализираме кой е най-подходящият човек за поста. Отношенията ни с Фреди Бобич си остават отлични. В негово лице имаме сигурен партньор в много силен европейски клуб, какъвто безспорно е "Щутгарт". Сътрудничеството ни ще бъде много полезно", коментира Балъков.

Той уточни, че на Роберто Карбони и Нилтон Кардосо се търсят нови отбори, но ако не се намерят, те си остават футболисти на Черноморец.

Вашият коментар