Кризата натисна и Балчик

2010-10-28 16:30:00

Заплата и три премии чакат играчите, висят и с неплатени сметки

 

Един от смятаните за най-добре осигурени финансово тимове в Б група Черноморец Балчик призна, че закъсва все повече и повече. Играчите на тима се оплакват, че не са получавали една заплата и три премии.

Освен заработените на терена пари, такива не са плащани и за храна, както и за квартири и текущи разходи. Всичко това контрастира рязко с намеренията, който бяха споделени преди няколко седмици – да се стяга стадиона в града, за да могат футболистите да играят мачовете си на него.

В момента Балчик рита на един от терените в курорта Албена. Стадионът в града пък е уникален с това, че трибуната му е издълбана в скала. Той обаче няма лиценз за А група.

В момента Черноморец е втори в класирането със 17 точки, на две след лидера Черноморец Поморие. В следващия кръг балчиклии са домакини на Брестник, което значи почти сигурна още една премия за победа, която не се знае, кога ще бъде изплатена.

 

Само преди седмица Източната Б група беше напусната от отбора на Равда, който не видя смисъл в това едва да свързва двата края и на всичко отгоре да го бият във всеки мач.

Вашият коментар